518 schweiz VM tröja Leonar

-Lori Oliver

.

23-åringen har tränat i Carrington inför sin kallelse till Englands trupp på tisdag och United har tagit tillfället i akt att påskynda samtal om ett nytt långsiktigt avtal.

Men De Geas fall att stanna kvar mellan pinnarna kommer att förstärkas om han kan upptäcka sin form och klippa bort misstagen som har börjat slita av hans rykte. milan tröja

Sommartransferfönstret kommer att löpa i 10 veckor från den 27 juli och stänga den 23 oktober kl. 23:00.David de Gea har 12 månader på sig att rädda sin karriär i Manchester United innan Red Devils vänder sig till Dean Henderson, fotbollströjor fotbollströjor online nummer säger rapporter.

inter milan tröja

Henderson har haft en annan högklassig kampanj utlånad i Sheffield United och hållit 13 nollan när Chris Wilders sida slutade nia i sin första säsong tillbaka i Premier League.

Tottenham och Borussia Dortmund leder en lista över potentiella friare för Henderson om den engelske landskampen lämnar i sommar.

Henderson har hjälpt Blades att vinna 11 gånger den här terminen då de sitter sjua efter 28 matcher – före Tottenham och Arsenal.

Facebook
Twitter
LinkedIn